USLOVI KUPOVINE

Plaćanje platnom karticom (online plaćanje)

Za kupce iz inostranstva

Za kupce iz inostranstva u našoj prodavnici, omogućeno je plaćanje preko platnih kartica u saradnji sa Banca Intesa. Ukoliko posedujete Visa ili MasterCard platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete odabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa gde vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Kod plaćanja platnim karticama - iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci Intesa kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja

Izjava o konverziji

Cene prikazane u EUR su informativnog karaktera. Sva plaćanja za kupce iz inostranstva biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije dinar (RSD).

Napomena: Cene su sa PDV-om Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Izjava o privatnosti podataka

Crno beli butik odnosno privredno društvo Partizan CBB doo. poštuje prava svojih kupaca i obavezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne, podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Podaci kupaca neće biti prosleđivani trećim firmama / licima.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj/kriptovanoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd , pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Povraćaj sredstava U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Crno beli butik odnosno Partizan CBS doo. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika banke.

Korpa
Scroll to Top